PODIJELI

Vrlo zanimljiva UFC priredba održava se u subotu 13. jula. Sacramento će ugostiti Fight Night 155 uz nekoliko vrlo zanimljivih borbi.

Prema procjenama Mirsad Bektić je izraziti favorit protiv Josha Emmeta, dok je Urijah Faber u svom povratku veliki autsajder protiv Rickyja Simona. Što se tiče glavne borbe, kladionice favoriziraju Aspen Ladd ispred Germaine de Randamie, piše fightsite.

MMA fanovima u našoj regiji svakako će najzanimljivija biti borba Mirsada Bektića protiv Josha Emmeta, a borac rodom iz Srebrenice u njoj je favorit. On se lično nada kako bi ovom borbom napokon mogao krenuti njegov niz redovnih nastupa. Do sada je više puta potvrdio svoj ogromni talent i kvalitetu, ali česte povrede spriječile su se bržem napretku prema vrhu.Sunaslovna borba ovog eventa kao glavnu zvijezdu donosi Urijaha Fabera, ali legendarni povratnik popriličan je autsajder protiv Rickyja Simona. To ne treba čuditi, budući da je Simon oduševio u svojim dosadašnjim UFC nastupima. Što se tiče glavne borbe, Aspen Ladd favoritkinja je protiv Germaine de Randamie i to u jednakom omjeru kao Bektić protiv Emmetta.

Povratnica Julianna Pena također je favorit u borbi protiv Nicco Montano, a na programu se zapravo nalaze samo dvije borbe u kojima niko nije proglašen izrazitijim favoritom. To je ona između Livije Souze i Brianne Van Buren te Darrena Elkinsa protiv Ryana Halla. Najveći favorit na programu je Mike Rodriguez koji se bori protiv Johna Allana.

PODIJELI