PODIJELI

Poznata manekenka i djevojka fudbalera Luke Jovića, Sofija Milošević, zapalila je društvene mreže svojom posljednjom objavom na Instagramu.

Sofiji je očigledno veoma dosadno u karantinu sa fudbalerom Real Madrida, pa je posljednjih dana više nego aktivna na ovoj društvenoj mreži. Luka takođe svakodnevno objavljuje postove iz karantina, ali iz sasvim drugog razloga – pokušavajući na taj način da dokaže kako je zaista u karantnu, za razliku od prije nekoliko nedjelja kada nije ispoštovao pravilo o samoizolaciji prilikom dolaska iz Španije.

Sudeći po objavama sa Instagrama djeluje da ljubav između manekenke i fudbalera cvjeta, ali posljednja objava otvara pandorinu kutiju sa pitanjima – zašto je Sofiji potrebna pažnja na društvenim mrežama sada dok je svakodnevno sa Jovićem? Zašto Sofija objavljuje ove provokatinve slike u trudnoći? Kako će Luka reagovati na ovu provokatinvu fotku…

Sve to su pitanja na koja vjerujemo da ni talentovani fudbaler Real Madrida nema odgovor, ali vjerujemo da detaljno razmišlja svakodnevno o istim, piše Kurir.

Podsjetimo, ranije prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da podnese krivičnu prijavu protiv fudbalera Luke Jovića zbog nepoštovanja mjera samoizolacije nakon što je došao iz Španije. Jović je naime, morao da bude u samoizolaciji u stanu na Vračaru, ali je mjeru zabrane napuštanja stana prekršio.

Ukoliko ponovo prekrši zabranu prijeti mu rigoroznija mjera, a možda i hapšenje. Iz tužilaštva poručuju da bez obzira što je riječ o reprezentativcu i fudbaleru Reala zakon je za sve isti.

Sofija je prije nekoliko dana objavila kako je trudna sa fudbalerom Real Madrida koji već ima dijete sa foto modelom Anđelom Manitašević.

PODIJELI