PODIJELI

Reprezentativac BiH Darko Todorović prije nekoliko dana predstavljen je i zvanično u Hajduku.

Bilo je jasno da Todorović nije u planovima Red Bull Salzburga i da će na novu posudbu, a nakon epizode u Njemačkoj, sada je red došao Hajduk koji će imati mogućnost da otkupi njegov ugovor.

Todorović je prilikom potpisa otkrio da je na stolu imao i ponudu Wisle Plock, ali da je odugovlačio čekajući na konačan odgovor iz Hajduka u kojem, između ostalog, želi i da ‘oživi’ karijeru te se vrati u formu.

U međuvremenu hrvatski portal narod.hr iskopao je intervju koji je Todorović dao prije nekoliko godina kada je sa Red Bull Salzburgom gostovao kod Crvene zezde u play-offu za Ligu prvaka. Tada je rekao da je navijač beogradskog kluba.

“Od malih nogu sam navijač Crvene zvezde i ovo je za mene pomalo čudna situacija, ali sam profesionalac i učinit ću sve kako bi Salzburg prošao dalje”, rekao je tada Todorović za Euroblic.

Uvjereni smo da će Todorović svojim igrama na terenu brzo osvojiti srca navijača Hajduka i da neće doživjeti sudbinu Gorana Galešića koji je, podsjetimo, 2013. godine zbog uvreda navijača bio primoran raskinuti ugovor nakon samo nekoliko dana.

PODIJELI