Connect with us

Magazin

Supruga srpskog fudbalera zbog grudi napustila rijaliti: Nisam željela da mi sijeku dojku

Objavljeno prije

,

FOTO: Instagram

Jovana Đorđević, poznata manekenka i supruga srpskog fudbalera Filipa Đorđevića, zbog problema sa grudima morala je da napusti “Ostrvo poznatih”.

Jovana je bila učesnica popularnog italijanskog rijalitija “Ostrvo poznatih” nešto manje od mjesec dana, međutim, zbog zdravstvenih problema donijela je odluku da napusti šou.

Zgodna manekenka je na svom Instagram profilu objasnila svoj postupak, prenosi Kurir.

“Sve se to vidi na mom licu, nikada nisam uspela da sakrijem svoja osjećanja. U svakom slučaju, sinoć nisam mogla da pričam, a htjela sam mnogo da kažem. I dalje sam veoma uzbuđenja. prije svega, želim da se zahvalim svima vama koji ste glasali za mene. Nisam mogla da vjerujem i sve vas volim”, ističe manekenka i dodaje:

“Drugo, razlog mog izlaska je zdravlje. Imala sam mali komad konca od operacije dojke koju sam uradila prije nekoliko godina i jedan šav je bio skinut zbog gubitka težine. Otišla sam kod doktora, jer sam željela da izađem. Ono što nisam očekivala je odgovor lokalnog hirurga koji je rekao da mora da mi presječe najmanje dva šava i da najmanje pet dana moram da odmaram, pijem antibiotike i tako dalje”.

Jovani nije željela to da prihvati, otišla je kod svog hirurga u Milano, a nakon intervencije joj nisu dozvolili da se vrati u šou.

“Nisam se složila zato što sam znala da to može da se uradi bez nepotrebnih posjekotina, pa sam rekla da želim da ostanem takva kakva jesam bez “operacije.” Oni nisu željeli nikakav rizik i rekli su da imam dvije opcije: da se operišem i ostanem ili da napustim igru. Izabrala sam drugu opciju. Čim sam stigla u Milano odmah sam pozvala svog hirurga koji je za manje od 10 sekundi, bez posjekotina, izvadio konac. Bila sam spremna da se vratim u emisiju, ali to nije bilo moguće”.

Manekenka je još jednom istakla da bi voljela da se vrati na “Ostrvo poznatih”.

“Dakle, zato sam otišla. Nikad ne odustajem, moja ličnost mi to nije dozvolila. Ja sam ona koja uvek ide dalje. Otišla sam da pobedim, a ne da se vratim, ali neke stvari su veće od tebe. U svakom slučaju, ovo je bilo jedno od najtežih i najljepših iskustava koje sam imala i drago mi je da sam imala priliku da makar probam. Takođe, tužna sam što napuštam igru tako rano. Vratila bih se odmah ako je moguće”, poručila je Jovana.


Magazin

Kćerka Amre Džeko uživa sa fudbalerom Sarajeva

Objavljeno prije

 

Autor

Mladi fudbaler Sarajeva Dal Varešanović uživa u društvu Sofije Vicentijević, kćerke Amre Džeko.

Sofija je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa Dalom na jet skiju, a ubrzo je i fudbaler Sarajeva podijelio fotografiju na svom profilu.

Sofija je Dalu na fotografiji ostala emotikone srca…


Nastavi čitati

Magazin

Mamići u Hercegovini žive kao kraljevi: Zoran kupio luksuzni stan u Mostaru, Zdravko gradi vilu u Ljubuškom

Objavljeno prije

 

Autor

Foto: Screenshot

Zoran Mamić kupio je u središtu Mostara veliki stan koji se prostire na više od 200 kvadrata.

Stan se nalazi na 5. spratu u Ulici kardinala Stepinca, tik uz Neretvu sa sjajnim pogledom, piše Hercegovina.info.

FOTO: Hercegovina.info

To nije sve. Na krovu zgradu Mamić je na terasi napravio igralište za djecu. Postavljena je ljuljačka i ostala oprema za igru. Tako Mamić ima oko 500 kvadratnih metara životnog prostora u središtu Mostara.

S druge strane, Zdravko Mamić gradi kuću u Ljubuškom, u blizini vodopada Kravice. Uz to se planira baviti proizvodnjom struje putem solarnih panela.


Nastavi čitati

Magazin

Ognjen Vranješ dobio poziv da uđe u Zadrugu 6, ima jedan uslov

Objavljeno prije

 

Autor

Bivši reprezentativac BiH Ognjen Vranješ dobio je ponudu da uđe u Zadrugu 6, rijaliti nove sezone koji počinje u septembru.

“Uvijek je pričao da bi ušao samo da se zabavi i bio zanimljiv narodu, a da, što se novca tiče, on zarađuje dovoljno i honorar mu ne bi bio najvažniji motiv. Sad je dobio ponudu da uđe u šestu sezonu, a ponudu će najverovatnije prihvatiti samo iz razloga što konačno želi da pokaže ko je i šta je”, rekao je neimenovani izvor i nastavio:

“Ognjena su čelnici Pinka pitali da li postoje neki specijalni uslovi koje traži, ali on je rekao da će, ukoliko se prelomi da uđe, ravnopravno takmičiti sa ostalim učesnicima. Insistirao je samo da mu obezbijede dovoljno mjesta u garderoberu i da se ne otima ni sa kim oko kreveta”, prenosi srpski Telegraf.

Ognjen Vranješ je prije nekoliko godina dospio u žižu javnosti zbog navodne afere s Jelenom Karleušom, zbog čega je završio na sudu.


Nastavi čitati

NAJČITANIJE