PODIJELI

Fudbalerima Sutjeske nikako da krene ove jeseni, serija slabih rezultata dovela je Fočake na pretposljednju poziciju na tabeli i predstoji im grčevita borba za opstanak.

I raspored do kraja prvog djela prvenstva nije naklonjen izabranicima Miljana Radanovića, nakon prošlonedjeljnog poraza u Prijedoru ponovo su gosti, ovaj put u Mrkonjić Gradu. Jedan od iskusnijih redovima Sutjeske Dejan Limić smatra da njegov tim nije bez šansi u meču protiv Slobode.

-Istina je da su Mrkonjićani jedan od najiskusnijih sastava u ligi. Mogu da pariraju svim članovima elite RS ali igraju i sa dosta oscilacija. Koliko znaju da odigraju dobro ponekad i iznenade svoje vjerne navijače slabim nastupom. Slobodi prepuštamo ulogu blagog favorita, ali naš tim putije u Mrkonjić Grad sa namjerom da u jednoj otvorenoj i borbenoj igri pokušamo ostati neporaženi. I u ovom susretu nećemo nastupiti kompletni, radi kartona su suspendovani Marko Ivanović i Bojan Lukić ali daćemo sve od sebe, igraćemo napadački, pa šta bude jer mi nismo u situaciji da kalkulišemo, jednostavno svaki meč do kraja šampionata nam je veoma bitan za očuvanje prvoligaškog statusa- zaključio je Dejan Limić, veznjak Sutjeske.

(S.Vukašinović/Sportske.ba)

PODIJELI