PODIJELI

Već drugu godinu priča se o povratku Neymara u Barcelonu. Igrač je ostao u PSG-u, ali na Camp Nou su izgleda ozbiljno riješeni da ovog ljeta kompletiraju povratak Brazilca.

Hoće igrač, a hoće i klub. Ostaje samo da se odobrovolji PSG. Ipak, za razliku od prošlog ljeta, djelovalo je da bi ovog mogao da se realizuje transfer. Sve do koronavirusa. Pandemija prijeti da maksimalno obori cijene fudbalera, što bi moglo da predstavlja ozbiljan problem. Barcelona se već suočava sa potencijalnim gubitkom od bar 100 miliona eura i teško da može da isplati Parižanima ono što oni traže, a to je visina obeštećenja koje su i oni platili prije tri godine – 222 miliona eura.

Neymar je još prošlog ljeta jako želio da se vrati, ali ipak je ostao. Nezvanično klub i igrač su se dogovorili da pokušaju još ovaj pohod na ušati trofej. Brazilac dobro igra, bio je najzaslužniji za eliminaciju Borussije, ali pandemija je zaustavila Ligu šampiona i pitanje je da li će se nastaviti.

Ipak “El Mundo Deportivo” prenosi da je Barca voljna da ispuni igračevu i svoju želju, i čak se na stranicama ovog lista tvrdi da su sa Camp Noua obećali Neymarovim agentima da ga sigurno dovode ovog ljeta. Doduše, tada još nije postojala opasnost od pandemije koronavirusa.

PODIJELI