PODIJELI

Manekenka Dejana Živković ovog ljeta uživa na plažama Meksika sa svojim novim dečkom, našim teniserom Damirom Džumhurom, a zajedničke fotografije redovno kače na društvenim mrežama.

Iako se šuškalo da su se vjerili, Dejana je te glasine demantovala i poručili da je još rano za takav korak budući da oboje imaju tek 24 godine, piše Blic.

Ljubavni život zgodne Dejane oduvek je zanimao javnost, a veza sa problematičnim Jovanom kojeg je godinama čekala da izađe iz zatvora, dugo je bila jedna od glavnih tema medija.

Dejana je 2014. godine otpočela romansu sa Crnogorcerm Jovanom Vukotićem, ali u ljubavi nisu dugo uživali jer je Jovan uhapšen zbog pokušaja ubistva. Raskinuli su zbog njegove ljubomore, a onda je Dejana otišla u Miami.

Prije veze sa Jovanom, Dejana je bila u kratkoj romansi sa rukometašem Vladom Mandićem, koji je javnosti poznat kao veliki ženskaroš. Ostavio ju je jer je uporno objavljivala njihove zajedničke slike, iako ju je zamolio da to ne radi.

Krajem 2013. kružili su tračevi da je Dejana osvojila mladog košarkaša Nemanju Nedovića, što je on oštro demantovao. Dejana se nikada nije oglasila povodom ovih glasina.

Prvi Dejanin dečko kojeg je predstavila javnosti bio je golman Vladimir Stojković koji je sa njom otpočeo romansu nakon razlaza sa Bojanom Stojković. Bili su vezi tek nekoliko mjeseci, a njihov svaki korak pratilo je budno oko javnosti. Dejana je tada imala samo 20 godina.

PODIJELI