PODIJELI

Prije šest dana pojavile su se prve vijesti o tome kako je Andrej Kramarić ponovno osjetio probleme s koljenom i da je upitan za Slovačku, a sada je to i službeno potvrđeno.

Kramarić je već obavijestio Zlatka Dalića da nije u mogućnosti pomoći reprezentaciji Hrvatske u kvalifikacijama za Euro.

“Prije sedmicu dana napravio sam magnetsku rezonancu koja je pokazala da imam upalu u koljenu. Dolazi do iritacije i to se mora smiriti. Zbog toga sam prekinuo s treninzima i nije mi bilo druge nego da napravim stanku. Već desetak dana nisam pošteno trenirao, osjećam da napredak postoji, ali neću biti spreman za reprezentaciju”, rekao je u razgovoru za Sportske novosti.

Ovo je treći veliki hendikep za selektora Hrvatske Zlatka Dalića, koji je već ranije ostao bez standardnog stoperskog dvojca Lovren – Vida, koji imaju kartone. Sada će morati i bez strijelca 13 golova u 46 reprezentativnih nastupa, a koji je treći najskuplji Hrvat prema Transfermarktu. Kramarić vrijedi 38 miliona eura, dva manje od Rebića, odnosno 12 manje od Brozovića.

Izvor: Germanijak.hr

PODIJELI