PODIJELI

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković namjerava na Marakanu dovesti Mihaila Ristića, prenosi Mozzart.

Beograđani dugo tragaju za kvalitetnim lijevom bekom, na toj poziciji je jedini izbor Milan Rodić, a pomenuti medij navodi kako je blizu dolaska još jedan igrač koji je rođen u Bosni i Hercegovini.

Radi se upravo o Ristiću koji je pod ugovorom sa Montpellierom do ljeta 2022. godine, a sa crveno-bijelima se navodno već upustio u inicijalne pregovore.

Ukoliko bi došlo do transfera, za 25-godišnjeg fudbalera rođenog u Bijeljini bi to ujedno bio i povratak u beogradski tim čiju je omladinsku školu prošao. U to vrijeme na njega je pažnju obratio i N/FSBiH.

“Zvali su me iz Sarajeva i praktično je sve bilo dogovoreno. Trebalo je da odigram jedam meč za Zvezdu i da nakon njega krenem u BiH. Tata me je čekao napolju. U svlačionici, poslije meča, prišao mi je direktor Zvezdine omladinske škole (tadašnji) Srđan Vasiljević i rekao: ”Mali, požuri. Čeka te neko ispred”, ispričao je Ristić jedne prilike i dodao:

“Bio je to selektor Paunović (tadašnji). Pitao me je da li želim da igram za Srbiju. Bez dvoumljenja sam pristao. Da je kojim slučajem bilo – Srbija ili Republika Srpska, onda bih razmislio. Ovako, dileme nije bilo i drago mi je zbog toga”, rekao je Ristić.

Za Srbiju je dosad odigrao sedam utakmica.

PODIJELI