Connect with us

Ino fudbal

Tuchel se obrušio na sudiju poslije utakmice zbog ovoga

Objavljeno prije

,

FOTO: Screenshot

Trener Chelseaja Thomas Tuchel, smatra kako je njegov tim indivudalnim greškama vratio Real Madrid u život te na taj način propustio proći u polufinale Lige prvaka…

“Pozitivno je što nismo odustali. Ne može puno momčadi doći ovdje i dominirati nad njima kao mi. Ali, ako napraviš greške koje smo mi napravili, bit ćeš kažnjen. Nismo imali sreće. Zato smo razočarani. Pobijedili su nas individualna kvaliteta i njihova bolja konverzija. Napravili smo dvije greške, dva gubitka lopte i ispali smo. Zaslužili smo proći nakon ove današnje utakmice. Nije bilo suđeno. Moramo smanjiti svoju količinu pogrešaka i nismo ih mogli svesti na minimum. Nema kajanja. Ovo je vrsta poraza koju morate podnijeti s ponosom kao sportaš”, poručio je Tuchel.

Jedan detalj posebno je zasmetao njemačkom stručnjaku.

“Bio sam razočaran što se sudac dobro zabavljao s Carlom. Kad sam htio otići i pružiti mu ruku, on se smješkao i zabavljao s protivničkim trenerom. Mislim da je to bilo pogrešno vrijeme za tako nešto odmah nakon posljednjeg zvižduka. Kada odete i vidite suca kako se smiješi i zabavlja s drugim trenerom, to je loša poruka. Rekao sam mu to”, zaključio je Tuchel.

NAJČITANIJE