PODIJELI

Siniša Dujaković moći će da nastupa za Borac u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, potvrđeno je za Mondo.ba iz UEFA.

Bek banjalučkog Borca Siniša Dujaković bio je upitan za prvi evropski meč crveno-plavih poslije osam godina zbog crvenog kartona koji je zaradio još 2012. godine.

Zbog direktnog crvenog kartona u prvom meču on je propustio revanš, ali je ostalo nepoznato da li je tada kažnjen sa jednim mečom, ili više, što bi značilo da mora da propusti naredni meč Borca u Evropi.

Nakon upita kolega sa Monda.ba u sjedište UEFA sve dileme sada su konačno otklonjene!

“Siniša Dujaković kažnjen je sa jednom utakmicom suspenzije zbog crvenog kartona na meču Borac – Čelik Nikšić. Kaznu je odradio 12. jula 2012. i nema aktivnih suspenzija.

Stoga, Siniša Dujaković može da nastupa u kvalifikacionim mečevima za Ligu Evrope naredne sezone”, stoji u odgovoru koji je UEFA poslala MONDU.

Ova vijest obradovaće šefa stručnog štaba Vladu Jagodića i ekipu Borca, a posebno Sinišu Dujakovića, koji tako neće zbog pomenutog kartona propustiti prvi nastup crveno-plavih u Evropi poslije osam godina.

Borac će protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope saznati 10. Avgusta, a 27. avgusta igraće prvo kolo kvalifikacija.

PODIJELI