PODIJELI

U Stocu je danas otvoren 1. rukometni kamp za mlađe igračice. Nakon prijema u restoranu “Behar” u 12 sati i sastanka, djevojke su u predvečernjim satima odradile i prvi trening.

Glavni trener je Ivan Gigo Lovrić, a pomoćnici su Majdin Bajrmaović i Senad Ivanković. Na prvom treningu koji je protekao u jakom ritmu, djevojke su radile na kontrama i polukontrama.

U subotu je “paklen” dan na kampu, obzirom da su na rasporedu dva treninga, jutarnji i predvečernji, a djevojke će u toku dana imati i razne aktivnosti.

Posebno treba pohvaliti organizaciju na čelu sa Denielom Vojinovićem i Denisom Taslidžom. Prvi dan je protekao u druženju, upoznavanju, a atmosfera je sjajna. U aktivnostima kampa pomažu također i igračice Iskre, Taiba Dizdarević, Irnesa Razić i Anđela Perić.

Podsjetimo, od igračica učešće na kampu uzele su: Emela Bajramović, Adnana Hamšić, Ajla Đelmo, Iman Đelmo, Asija Obradović, Šejla Selimić, Ema Martinović, Lamija Turajlić, Azra Letić, Sajra Šuta, Ilajda Šuta, Hanan Šehić, Anja Blažević, Petra Kolobarić, Nejra Pintul, Marija Jelić, Ivana Kisin, Jelena Kraljević, Tanja Ratković, Nina Dodig , Gordana Brajković, Ana Marija Pehar.

(Haris Zilić/Sportske.ba)

PODIJELI