PODIJELI

Američka sportska organizacija ‘US Soccer Education’ iz Denvera će polovinom januara održati novi kamp.

Bit će to dvaanesti po redu kamp ‘Balkan soccer’ koji će okupiti talente u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj selekciji, a sve će se odvijati u poznatom turističkom i sportskom ljetovalištu Antaliji.

Tokom sedmodnevnog kampa najtalentovaniji fudbaleri iz Amerike, Kanade, Evrope i Australije imat će priliku raditi sa poznatim evropskim ekipama, te će biti praćeni i skautirani od strane mnogobrojnih stručnjaka koji u to vrijeme borave u Turskoj.

Antalija je jedan od najvećih svjetskih sportskih centara gdje na stotine ekipa iz čitavog svijeta boravi i priprema se za svoja nacionalna prvenstva.

Obzirom da se radi o velikom projektu, registracija fudbalera će početi veoma brzo, a detaljnje informacije se mogu pronaći na Facebook profilu voditelja kampa Murata Alibašića ili na njegovoj mail adresi: muratalibasic60@yahoo.com

Prije toga, tačnije od 17. do 20. jula, ista organizacija organizuje i četverodnevnu probu za fudbalere koji su rođeni 2003., 2004. i 2005. godine. Održat će se u Napulju gdje će prisustvovati menadžeri, skauti i treneri mnogobrojnih klubova.

PODIJELI