Connect with us

Domaći fudbal

Vasoski nezadovoljan i pored pobjede: Moramo napraviti dobru analizu

Objavljeno prije

,

Fudbaleri Sarajeva savladali su Igman u prvoj utakmici polufinala Kupa BiH sa 2:0. Strijelci za Bordo klub bili su Daniel Avramovski i Hamza Čataković.

Nakon utakmice trener Sarajeva Aleksandar Vasoski bio je nezadovoljan i pored pobjede svog tima.

– Utakmica kao utamica i igra nije bila na nivou i ne znam zbog čega. Tek od 30. minute počeli smo da igramo onako kako smo se dogovorili. Dali smo gol i posljednjih 15 minuta prvog dijela smo ličili na nešto. Drugo poluvrijeme nešto slično kao prvo. Ušli smo malo nervozno, ne znam koji je razlog. Izmjene su malo osvježile. Zadnjih 20-25 minuta išli smo da damo i treći gol. Igru ćemo zaboraviti, ali rezultat je dobar pred revanš. Imali smo vremena da se oporavimo, to nije razlog što smo loše izgledali. Bili smo nekako mlitavi, moramo analizirati i vidjeti zašto je to tako. Nadam se da ćemo puno bolje izgledati – istakao je Vasoski koji je pohvalio i ekipu Igrmana-

– Pohvalio bih ekipu Igrmana. Pokazali su da nisu slučajno u polufinalu Kupa i u vrhu Prve lige Federacije BiH. Moramo u revanšu biti oprezni. Imamo dobre šanse za finale, ali moramo biti maksimalno oprezni. Ima još 90 minuta da se igra – rekao je makedonski trener na klupi Sarajeva.

NAJČITANIJE