PODIJELI

Srbijanski stručnjak Vladan Milojević nije više trener grčkog velikana AEK-a. Milojević i čelnici atinskog kluba postigli su sporazum o raskidu saradnje, pa će svako svojim putem…

Iz kluba su Milojeviću izrekli zahvalnost na dosadašnjem radu i poželjeli mu uspjeh u nastavku karijere. Vladan Milojević u AEK je stigao početkom jula ove godine, ali se na klupi ovog kluba zadržao svega sedam utakmica u svim takmičenjima.

U tih sedam mečeva AEK je ostvario tri pobjede i tri poraza, uz jedan remi. Težak udarac na samom startu sezone predstavljala je eliminacija u Ligi konferencije od mostarskog Veleža (1:2, 2:3), ali su se potom rezultati stabilizovali. Atinski klub se nakon pet odigranih kola grčkog prvenstva nalazi na četvrtom mjestu sa dva boda zaostatka od vodećeg PAOK-a. Prednost je naravno bila nedostižna, ali se čini da je svima u klubu, pa i samom Milojeviću, teško pao nedavni poraz u derbiju, upravo od lidera (0:2).

“Razgovarao sam sa ljudima iz AEK-a i bila je zajednička želja da ne nastavimo dalje zajedno. Ovo je odluka za koju smo smatrali da će nam služiti obostrano. Zahvaljujem se upravi, svojim saradnicima i fudbalerima na saradnji, kao i svim ljudima na podršci. AEK-u želim svaki uspjeh u budućnosti”, poručio je Milojević.

Mediji u Srbiji navode kako za Milojevića postoji interesovanje iz Saudijske Arabije. Ostaje da se vidi da li će se pojaviti neki konkretni detalji u narednih nekoliko dana.

PODIJELI