PODIJELI

Toni Karačić treći je trener prve ekipe NK Široki Brijeg u ovoj sezoni, a pod njegovim vodstvo osvojeno je sedam bodova. Priliku za nova tri boda ima u nedjeljnom susretu NK Široki Brijeg – FK Sloboda u okviru 13. kola BHT Premijer lige BiH.

No, pred njim su brojne dvojbe i određeni problemi, jer će dvije iduće domaće utakmice na Pecari igrati bez podrške vjernih navijača. Kazna je to za nesportsko ponašanje dijela gledatelja na utakmici 1/8 finala Kupa BiH protiv FK Sarajevo.

Pored toga, loša vijest je i stanje igračkog kadra koje je prorijeđeno kartonima i povredama. Za utakmicu protiv FK Sloboda Tuzla trener Karačić neće moći računati na “kartonirane” Petra Franjić, Branimira Cipetića i Dinu Ćorića. Ćorić će izostati samo utakmicu s Tuzlacima, Franjić još četiri susreta, dok je Cipetić kažnjen s dvije utakmice neigranja, ali zbog prede ov gležnja u utakmici protiv NK Čelik Zenica pauzirat će i duže.

Na povrede se žale i Ante Hrkać i Ivan Enin, Mateo Marić nedovoljno je oporavljen, a na pripremnoj utakmici protiv NK Croatia Zmijavci, na kojoj je Karačić tražio rješenje za desni bok prvi izbor Luka Knežević u ranoj fazi utakmice povrijedio je mišić zadnje lože.

PODIJELI