PODIJELI

Osim što mu ove sezone ide jako dobro u Seriji A, Dušan Vlahović je uspješan i van terena.

Mediji u Srbiji pišu kako je ovaj 21-godišnji fudbaler Fiorentine zaljubljen kao nikada, a njegovo srce je osvojila Elena Kitić. U pitanju je kćerka poznatog folk pjevača Mileta Kitića.

“Elena i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji često, kada se prisjete njihovog prvog susreta, kažu da se odmah osetila privlačnost i hemija među njima. Tada su razmijenili brojeve telefona i zapratili se na društvenim mrežama. Vrlo brzo odlučili su da uđu u vezu”, otkriva izvor lista “Alo”.

S obzirom da Dušan zbog profesionalnih obaveza trenutno živi u Firenci, pomenuti medij navodi kako među njima postoji povjerenje te da im ne pada teško da broje dane do narednog viđanja.

Fudbaler je mlađi od ove pjevačice tri godine.

“Često govori da joj on odgovara više nego stariji momci s kojima je prije bila. Imaju slične navike, oboje su maksimalno posvećeni karijerama, a vrijeme koje provode zajedno koriste, između ostalog, za planiranje budućnosti. Ona ima želju da se preseli kod njega u Italiju jer voli inostranstvo. U Beogradu je prepoznatljiva gdje god se pojavi, što je nekada umara”.

PODIJELI