PODIJELI

Nakon skandala s Jelenom Karleušom, Ognjen Vranješ uskoro slavi 30. rođendan u Atini, a navodno će mu na proslavi pjevati Svetlana Ceca Ražnatović i to za 50.000 eura, piše “Kurir”.

Fudbaler Grčkog AEK-a uspio se dogovoriti s menadžerom pjevačice, koja će se na zabavi pojaviti kao specijalna gošća i otpjevati blok svojih najvećih hitova.

– Ognjen izuzetno cijeni i poštuje Cecu i njen rad. Oduvijek je želio da mu ona pjeva na rođendanu, ali se nikad prije za to nije ukazala prilika. Uvjete njenog dolaska je ugovorio s menadžerima i ona će u Atinu doći s kompletnim timom svojih muzičara, kao i sa svojim frizerom – tvrdi izvor “Kurira”.

Fudbaler je, navodno, zakupio i luksuzni hotel u samom srcu Atine.

– Koliko mi je poznato, Ceca u Grčku stiže s Kipra, a ne iz Beograda. Ognjen je želio da joj maksimalno ukaže poštovanje, pa je zakupio luksuzni hotel u samom srcu Atine, koji je bukiran tokom cijele godine i teško je u njemu dobiti apartman. Međutim, on je uspio sve srediti i pjevačica će biti smještena u sobi s najljepšim pogledom na grad – kaže izvor.

U Atinu stižu i Ognjenovi prijatelji iz Srbije, BiH, Belgije, a, naravno, tu će biti i njegovi saigrači iz AEK-a. Zakupio je lokal u elitnom dijelu grada koji se specijalno preuređuje za potrebe njegove zabave.

Također se govori i da će neki bh. reprezentativci prisustvovati proslavi Ognjenovog 30. rođendana. Za sada nijedan od Zmajeva nije potvrdio odlazak u Atinu, ali se među igračima priča o tome, a neki već planiraju kako će se prebaciti do grčke prijestolnice.
PODIJELI