PODIJELI

Nogometaši Zrinjskog nakon subotnje pobjede nad Borcem nove bodove tražit će u srijedu u zaostaloj prvenstvenoj utakmici protiv Zvijezde. Porema riječima trenera Harija Vukasa, Zvijezda nije loša kako bi neko mogao pomisliti obzirom da se ekipa nalazi na posljednjem mjestu sa samo dva boda.

– Po igrama koje su pružili to nije realno stanje, mislim da su zaslužili puno više. Ima li su nekoliko gostovanja u kojima su izgubili minimalno 1:0, u tri domaće utakmice, osim one prve koju su izgubili visokim rezultatom, imali su vodstvo koje nisu uspjeli zadržati. U svakom slučaju, nećemo ih podcijeniti, kazao je Vukas na konferenciji za novinare.

Iako se radi o kvalitetnom protivniku, Vukas je dodao da je Zrinjski kvalitetniji te da na domaćem terenu samo pobjeda dolazi u obzir.

– Naravno, pobjedu treba zaslužiti. Trebat ćemo se dobro oznojiti i istrčati da bi došli do tri boda koja želimo, kazao je.

Ubjerljiva pobjeda protiv Borca dala je dodatnu dozu samopouzdanja Plemićima te Vukas očekuje da će njegovi igrači odigrati puno opuštenije protiv Zvijezde. Što se tiče igračkog kadra Dario Rugašević i Kristijan Stanić i dalje su povrijeđeni, dok se Mario Tičinović oporavio i mogao bi konkurirati za sutrašnju utakmicu.

PODIJELI