PODIJELI

U nedavno završenoj jesenjoj sezoni prvoligaškog karavana RS jedan od igrača koji je dobrim nastupima skrenuo pažnju na sebe je Đorđe Okuka.Ovaj daroviti napadač je ljetos stigao u redove Sutjeske, izborio je mjesto u startnoj postavi i bio jedan od najzapaženijih i najboljih fudbalera u elitnoj ligi Republike Srpske.

Okuka je počeo karijeru kao sedmogodišnjak u rodnom Višegradu ,brzo je napredovao i prešao je u omladinske pogone beogradske Crvene zvezde, zatim u kadete OFK Beograda i juniore užičke Slobode. Vratio se u Višegrad gdje je zapažene partije pružio u Drini HE, odatle ga je puti odveo u Foču.

– Sutjeska je bila pravi izbor, dobio sam priliku i mislim da sam pružio što se od mene i očekivalo.Istina nismo ostvarili u prvom dijelu prvenstva što je bilo planirano ali osmo mjesto koje je ekipa zauzela na kraju jeseni daje realne šanse da se na proljeće ostvare zacrtani ciljevi. Trenutno odmaram, istina je da ponude za promjenu sredine stižu , kontaktirali su me čelnici premijerligaša Željezničara, kao i prvoligaša Sloge iz Crnjelova, Modriče, Zvijezde Gradačac, Tekstilca, Slavije.. Ništa još nism dogovorio. Svakako da ću prvo obaviti razgovor i sa Sutjeskom. Svi u Foči su bili maksimalno korektni prema meni, a onda ću razmišljati šta i kao dalje. Pored odmora individualno treniram i održavam kondiciju, želim spreman da dočekam početak priprema i da u drugom dijelu pružim još bolje partije i trasiram put za uspješnu fudbalsku karijeru – zaključio je Đorđe Okuka, prenosi sportdc.net.

(sportdc.net)

PODIJELI