PODIJELI

Na ulicama u Rijeci došlo je do tučnjave između navijača Rijeke i Hajduka. Jedan dio Torcide, navijačke skupine koja prati Hajduk, krenuo je na današnju utakmicu splitskog kluba u Pulu i zaustavio se u Rijeci.

Oko 30-tak torcidaša ubrzo je napadnuto od pripadnika Armade, navijača Rijeke. U sukobu koji je trajao nekoliko minuta ima i povrijeđenih navijača. Cesta je nakon tuče bila puna stakla i stolica koje su uzeli iz obližnjeg kafića. Vidjeli su se i tragovi krvi, vatrogasci su ih šmrkovima prali.

“Kriminalistička istraga je u tijeku. Za sada ne možemo potvrditi radi li se o pripadnicima navijačkih skupina. Radi se o tučnjavi više ljudi, a točne detalje, kao i što je prethodilo fizičkom sukobu imat ćemo tijekom dana”, objavila je policija i navela da je do sukoba došlo između 8:30 i 9 sati u Krešimirovoj, u blizini kolodvora.

U posljednjih nekoliko godina Armada i Torcida su imale niz sukoba na ulicama hrvatskih gradova. Jedna od najvećih tučnjava dogodila se prije pet godina, tada je Armada upala u Split i bila napadnuta u trajektnoj luci od velike skupine torcidaša.

Utakmica Istre i Hajduka igra se od 17 sati. Rijeka je jučer s 2:1 slavila protiv Slavena.

Video tučnjave pogledajte OVDJE

PODIJELI