PODIJELI

Fudbaleri Zrinjskog, predvođeni Mladenom Žižovićem, proljetni dio Premijer lige BiH otvaraju gostovanjem kod Čelika u nedjelju na stadionu Bilino polje.

Danas je mostarski klub predstavio imena 29 igrača koje će Žižović koristiti u proljetnom dijelu sezone. Svakako da je za Plemiće najvažniji povratak Nemanje Bilbije i Miloša Filipovića, kao i dolazak Asima Zeca i Miljana Škrbića.

Zrinjski je objavio i koje brojeve će njihovi igrači nositi u nastavku sezone. Nemanja Bilbije od Miljana Govedarice, kao što je to i ranije najavljeno, dobio je “svoj dres” sa brojem 99, dok će Govedarica nositi broj 20. Miloš Filipović je zadužio dres sa brojem 55, a Asim Zec sa brojem 73. Miljan Škrbić će nastupati sa brojem 95.

Golmani: Ivan Brkić, Antonio Soldo, Dinko Horkaš, Vojin Savić

Odbrana: Renato Gojković, Josip Ćorluka, Tomislav Barbarić, Pero Stojkić, Tomislav Barišić, Dario Rugašević, Toni Tipurić, Slobodan Jakovljević, Luis Ibanez

Vezni red: Damir Zlomislić, Frane Čirjak, Edin Rustemović, Gabrijel Čoko, Ivan Čurjurić, Damir Šovšić, Ivan Jajalo, Robert Mišković, Miljan Govedarica, Kristijan Stanić, Miloš Filipović, Asim Zec, Mario Tičinović

Napadači: Nemanja Bilbija, Miljan Škrbić, Petar Kunić.

PODIJELI