Connect with us

Domaći fudbal

Zvanično: Iz Olimpije u Premijer ligu BiH

Objavljeno prije

,

FOTO: Olimpija

Radno je ovih dana u Platonovoj ulici. Nakon što je u Borčeve redove stigao Sergej Dojčinović, nije trebalo dugo čekati na novi potpis, a paraf na ugovor stavio je još jedan fudbaler koji igra na poziciji desnog beka. Iz ljubljanske Olimpije u Borac je stigao Ivan Lagundžić, saopštili su iz Borca.

Rođen je u Zagrebu, 14.juna 1999. godine, a tokom karijere sem Olimpije, branio je boje i nekoliko hrvatskih klubova.

„Velika mi je čast što stižem u redove banjalučkog Borca. Očekujem da pomognem ekipi da ostvari zacrtane ciljeve tokom proljećnog dijela sezone. Znam da je FK Borac među kandidatima za osvajanje trofeja i daću sve od sebe da sa svojim novim saigračima ispunimo taj cilj. Upoznat sam i sa Premijer ligom BiH. Smatram da je liga veoma zahtjevna i da su ekipe izjednačene. Spreman sam za novi izazov.“ kaže Lagundžić.

Ivana bije glas borbenog fudbalera za kojeg nema predaje na terenu. Veliki je radnik, posvećen fudbalu, a za sve navijače banjalučkog kluba ima jasnu poruku.

„Znam da je floskula i da su navijači to čuli hiljadu puta, ali moj cilj je da svaki put ostavim srce na terenu i dam svoj maksimum kako bi ekipa ostvarila dobar rezultat. To je ono što mogu da im obećam. Potrudiću se da ostavim dobar utisak, da me navijači zavole zbog bobrenosti i srčanosti. Na meni je da se dokažem i da pokažem da imam kvalitet da nosim dres Borca.“ , kaže Lagundžić.

NAJČITANIJE