PODIJELI

Afera u kojoj je uzdrman brak Duška Tošića i Jelene Karleuše, a sve zbog reprezentativca BiH Ognjena Vranješa, čini se nije prenapuhana.

VEZANI TEKST: Vranješ o aferi sa Karleušom: Evo dokaza da je varala muža sa mnom

Vranješ je najprije objavio sinoć na svom Instagram profilu fotografiju sa Jelenom Karleušom, pa se potom “pravdao” kako je riječ o fotomontaži. No, da je fotografija vjerodostojna, pokazao je kasnije i snimak koji je nastao u Grčkoj, a gdje se u društvu Jelene Karleuše nalazi Ognjen Vranješ.

Pored videa, na internetu su se pojavile i eksplicitne fotografije koje je Karleuša slala reprezentativcu BiH.

Poštovani predstavnici medija, ne bih potezao ovakve stvari da nisam izložen torturi, optužbama i prijetnjama mojoj porodici od strane gospođe i gospodina Karleuša. S obzirom da su spremni na sve u odbrani sebe i svoje porodice ja sam spreman da kažem i dokažem istinu koja je sljedeća: Jelena i ja smo se upoznali preko Instagrama prije dvije godine kada je sve počelo. Tamo smo i brojeve razmijenili, ušli u sve ovo. Za te dvije godine doživjeli smo i preživjeli sve i svašta, od zajedničkih putovanja, dolaženja kod mene u Atinu, viđanja na raznim mjestima, pa čak i kod nje kući, do skidanja tvitova o Krstajiću i mog komentarisanja svega toga. U svemu tome je bilo lijepih i manje lijepih stvari. Presveta Jelena sada izigrava jaku ženu i bitnost, a preko prijatelja i poznanika moli i plače, što je karakteristično za gospođu kad joj nešto treba, da demantuujem i iznosim njen prljav veš. Te shodno tome da utvrdimo: Ja niti sam fan, niti paćenik, niti psihopata kako ona želi da me predstavi, prije će to biti ona i to sam spreman da dokažem da za sve to kažem imam dokaze. Nisam nikoga niti jurio niti prisiljavao, sve je bilo dobrovoljno uz obostrano zadovoljstvo. Prema tome gospodine Karleuša gospođo Tošić krivce tražite međđu vama samima ne kod mene. Kasno ste se sjetili patetike i spinovanja. Meni ja jako žao svoje porodice koja je izložena svemu ovome, ali ovo je jedini način da kažem isitnu i time zaštitim sebe i svoju porodicu daljih tužbi. Za početak evo samo jedan dokaz o svemu što pričam”, ispričao je igrač Anderlechta.

PODIJELI